Ben je op zoek naar een goede, complete dashcam? Dan kunnen we je de Garmin Dashcam Tandem van harte aanbevelen. Veel completere dan deze dashcam worden ze namelijk niet geleverd. Zo is de camera voorzien van twee 180 graden camera’s, zodat je altijd geheel om je heen alles in de gaten kunt houden.

Daarbij is deze camera voorzien van spraakherkenning, zodat je de camera tijdens het rijden veilig bestuurt. Niet geheel onbelangrijk is het feit dat de beelden in een kraakheldere resolutie van 1440p worden opgenomen. Zo weet je tenminste zeker dat de dingen die gebeurd zijn ook helemaal goed te zien zijn.

Garmin Dash Cam Tandem

Bekijk
Deze compacte dashboardcamera heeft twee 180-graden lenzen die de bestuurder dag en nacht volledige videodekking geven.
€363,16

Maak de keuze voor een dashcam

De dashcam is een onderdeel van de auto dat momenteel zeer populair is. Met een dashcam, die je over het algemeen eenvoudig monteert bij je voorruit, neem je alles op wat er tijdens je autorit gebeurt. Dit is vooral bedoeld voor die spaarzame momenten dat er een incident is. Ben je betrokken bij een ongeluk? Of staat je auto geparkeerd en rijdt er een andere auto tegenaan? Meer en meer mensen gebruiken een dashcam voor het filmen van hun autoritten, zo heb je steeds waterdicht bewijs op zak!

Met een dashcam kijk je gewoon even terug wat er allemaal is gebeurd. Handig als je aan de verzekering wil laten zien dat de schade aan je auto niet jouw schuld is. Maar ook goed als je voor jezelf terug wil kijken wat er nu precies gebeurd is.

Garmin Dashcam Tandem

Het is dan helemaal perfect als je een dashcam installeert als de Garmin Dashcam Tandem, die voorzien is van twee 180 graden camera’s. Zo heb je altijd een beeld van de hele situatie in en om je auto.

Kwaliteit van Garmin

Garmin is een bedrijf dat kwaliteit levert en dat is ook weer terug te vinden in deze Garmin Dashcam Tandem. Het is namelijk een dashcam die eenvoudig in het gebruik is, maar waar je wel beelden met de hoogste kwaliteit van in zicht krijgt. Beelden die daarbij ook nog eens heel eenvoudig op je smartphone terug te kijken zijn.

Een druk op de knop en de beelden van een incident dat je terug wil bekijken worden naar je smartphone gestuurd. Beter nog, je kunt hier ook een spraakopdracht voor gebruiken. Zo zou je zelfs tijdens het rijden al iets naar jouw smartphone door kunnen sturen, of naar die van iemand anders.

Ook andere opdrachten geef je heel eenvoudig door aan de camera door middel van gesproken zinnen. Dit werkt prima, de camera accepteert eenvoudig de berichten die je zegt. Belangrijk bij een dashcam is natuurlijk ook de kwaliteit van de beelden. Hier hoef je jezelf geen zorgen over te maken.

Deze kwaliteit is namelijk optimaal. De camera die naar buiten gericht staat heeft een kwaliteit van 1440p, wat de kleinste details haarscherp laat zien. Voor nog scherpere beelden kan je natuurlijk nog steeds overwegen een 4k dashcam te kopen, maar die zijn een tikkeltje duurder. De camera die naar binnen is gericht neemt 720p videobeelden op en is uitgerust met nachttechnologie. Zodoende is alles wat binnen gebeurt goed te zien, ook als het donker is in de auto. Al met al weer een prima product van Garmin!

Beschikbaar bij deze verkopers

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *