Nadat ik merkte dat steeds meer mensen in mijn omgeving gebruik gingen maken van een dashcam ben ik zelf ook maar gaan rond speuren op het internet. De reden van aanschaf voor mij was deels voor veiligheid en voor de voordelen die het kan bieden bij een ongeluk maar ook deels voor het creatieve aspect ervan. Ik houd er namelijk van om af en toe filmpjes te maken en bewerken.

Met de 4K dashcamera in de Kenwood DRV-A601W Dashcam wist ik dat dit een goede uitkomst was voor dit aspect. Mijn uiteindelijke keuze is dus gevallen op de Kenwood DRV-A601W Dashcam. Ik heb hem nu enkele maanden in bezit en kan hem niet meer wegdenken. Ik heb aardig wat research gedaan vooraf aangezien er zo’n breed aanbod is op het gebied van dashcams. Daarnaast was voor mij de prijs ook een belangrijk punt. Er zijn veel goedkope versies maar aan de reviews was duidelijk te merken dat deze niet lang mee gaan. Ik heb er toen voor gekozen om net iets meer bij te leggen om ervoor te zorgen dat het een aanschaf zou zijn met een lange levensduur. De Kenwood DRV-A601W kwam toen al vrij snel boven aan mijn lijst te staan. Na aanschaf was ik blij om te merken dat hij direct klaar is voor gebruik en het verder geen moeite kost om hem te installeren. Enkel opladen en ready to go.

Gelukkig heb ik nog geen ongelukken gehad waarbij de dashcam te pas kwam om mijn kant van het verhaal te laten zien. Wel heb ik al kunnen merken hoe goed de prijs – kwaliteit is van dit product! Het beeld op het product zelf is zeer scherp en is van zeer hoge kwaliteit, je zou de opnames dus zelfs kunnen gebruiken voor een creatief projectje rondom een road trip bijvoorbeeld. Dit vind ikzelf altijd leuk om te doen! En om dit nog makkelijker te maken is de dashcam ook voorzien van wi-fi, hierdoor heb ik het binnen no-time op mijn mobiel of laptop om te bewerken en als volgt te delen op social media.

Daarnaast vind ik dat hij goed blijft zitten aan het raam (ook op onverharde paden was dit voor mij geen probleem). Doordat hij met een zuignap vast zit kun je hem ook heel makkelijk los halen of verplaatsen, de zuignap blijft dan nog even krachtig. Vaak haal ik hem uit de auto als ik de auto niet gebruik aangezien ik in een grote stad leef en diefstal regelmatig voorkomt. Het makkelijk kunnen plaatsen en loshalen van de dashcam is dus een fijne bijkomstigheid.

Ik ben er echt heel erg blij mee en raad hem dus zeker aan! Mijn keuze om te zoeken in deze prijsklasse is een goede keuze geweest. De beelden zijn scherp, hij is betrouwbaar en het is een stevig model. Nogmaals een echte aanrader!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *